Sunday, 21 February 2016

RM20.00 UNTUK SEKALI KLIK

http://YouthToEarn.com/?ref=315793.
Bagaikan tidak percaya tetapi saya perlu mencubanya dan saya tidak rugi apa-apa jika ianya program palsu, kita lihat sejauh mana kebenarannya.

Daftar sebagai ahli di http://YouthToEarn.com/?ref=315793 dan poskan kepada rakan-rakan dan kumpulan anda di laman sosial, satu klik anda akan dibayar lebih kurang RM20.
http://YouthToEarn.com/?ref=315793
hari pertama saya daftar sebagai ahli
Promosikan link rujukan anda di forum-forum , blog , komen, bilik sembang , dinding facebook , laman facebook , kumpulan, twitter , laman ptc , laman web pengiklanan untuk mendapatkan lawatan link dan mendapatkan wang pada setiap lawatan anda dihantar melalui link anda berbual

BAGAIMANA BAYARAN DIBUAT
Anda perlu capai target terlebih dahulu iaitu sejumlah US$300 (RM1,200) dan anda boleh dibayar melalui PayPal , cek , Western Union, Money Gram , pemindahan bank pada akhir setiap bulan

BERAPA PENDAPATAN YANG BOLEH DICAPAI
Anda boleh menjana pendapatan tanpa apa-apa had , ia bergantung semata-mata kepada usaha anda dan berapa banyak yang anda bekerja untuk mempromosikan link anda. Ramai di kalangan ahli-ahli berpendapatan lebih daripada US$200 (RM800) sehari dan lebih US$5,000 (RM20,00) sebulan.

KAEDAH INI SEOLAH-OLAH TIDAK LOGIK, BAGAIKAN HASIL WANG PERCUMA
Tidak, kami tidak memberikan wang percuma. Kami membayar anda untuk menjana trafik ke laman web pengiklan kami. Kami akan mendapat bayaran dari pengiklan kami untuk trafik yang kita bawa kepada mereka dan membayar komisen kepada orang-orang anda.

1 comment: